%35 İNDİRİM
ICREON Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı

ICREON Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı

Satış Fiyatı
11.658,25 TL
(Kdv Dahil)
İndirimli Fiyat
7.577,86 TL
(Kdv Dahil)
Marka
Stok Kodu
ICREON
Fiyat
301,50 USD + KDV
*917,76 TL den başlayan taksitlerle!!
Beğendiyseniz bu ürünü sosyal medyada paylaşın!
Ücretsiz Kargo İmkanı
1.500 TL ve üzeri
Kapıda Ödeme Avantajı
Kapıda ödeme yapabilirsiniz
Güvenli Alışveriş
256Bit SSL Sertifikası
Taksit Seçeneği
Kredi Kartı ile Güvenli Ödeme

ICREON Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı


PC?DEN HDTV/HD PROJEKTÖR?E KABLOSUZ AKTARICI

kablosuz-goruntu-aktarici-1

NEDEN KABLOSUZ BAĞLANTI ?

Bilgisayarınızı (Masaüstü/Dizüstü), HD Televizyon veya HD Projektör gibi yüksek çözünülürlüğe(HD) sahip cihazlara ideal bir frekans aralığında kablosuz bağlayabilirsiniz ve bu sayede;
  • Multimedya içeriklerinizi Bilgisayarınız ve HD cihaz arasında 2048x1152?e kadar olan çözünürlüklerde vestereo ses kalitesi ile iletebilirsiniz.
  • Bilgisayarınızda bir taraftan diğer uygulamalarınızla çalışırken, diğer taraftan YANSI(MIRROR) veya GENIŞLETİLMİŞ(EXTENDED) gösterim kiplerinde seyretmek istediğiniz bir filmi veya ekranınızda ne varsa HD cihaz?da seyredebilirsiniz.
  • Kablolarla kısıtlama olmadan geniş HD ekranlarda sunumlarınızı yapabilirsiniz.
kablosuz-goruntu-aktarici-2

 Uygulama Alanları

 

kablosuz-goruntu-aktarici-4

Kişisel Eğlence Bilgisayarınızı HDTV/ Monitör/ Projektörünüze Kablosuz olarak bağlayabilir ve Youtube, Dailymotion Netflix, Tivibu, Facebook gibi ses ve görüntü kaynaklarının keyfini istediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki aile albümünüzü HD çözünürlükte seyredebilirsiniz.

kablosuz-goruntu-aktarici-5

Kurumsal

Her büyüklükteki toplantı salonunuzda kişisel iş bilgisayarlarını kablosuz bağlayarak yüksek maliyetlerden kurtulabilirsiniz. Bu cihaz sayesinde profesyonel iş sunumlarınızı kabloların sıkıntısını düşünmeden yapabilirsiniz.

kablosuz-goruntu-aktarici-6

Eğitim Merkezleri Kablolama sıkıntısı olmadan görsel ve işitsel içeriği zengin eğitim dokümanlarınızı kalabalık sınıflara sunabilirsiniz. Sınıflarınızı minimum maliyetle ultramodern mültimedya alanlarına çevirebilirsiniz.

Kurumsal

kablosuz-goruntu-aktarici-7

Servis Endüstrisi Promosyonlarınızı büyük ekranda kablosuz olarak sergileyebilirisiniz. İş çeşitliliğinizi müşterilerinize daha büyük bir ekran sayesinde gösterme imkanınız olur. Reklam ajansları, Seyahat büroları, oteller,pazarlama şirketleri gibi ses ve görüntü aktarımına ihtiyacı olan işletmeler bu sayede inanılmaz bir esnekliğe sahip olmaktadır.


kablosuz-goruntu-aktarici-8
kablosuz-goruntu-aktarici-9

Bilgisayarınız ekranındaki herşeyi, HD Televizyonunuzda da görüntülemek ister misiniz ?
Facebook'ta arkadaşlarınızın en son fotograflarını, ya da hayranı olduğunuz sanatçının Youtube klibini daha büyük bir ekranda seyretmek varken neden küçük bir bilgisayar ekranına bağlı kalasınız ki ? Hem de kablolar olmadan.. özgürlüğünüzü ilan ederek..
Çok basit bir istek ama ne kadar imkansız bir hayal gibi duruyor değil mi? Bu hayali uzun zamandır kurduğunuzu tahmin ediyoruz..
Size dünyada yeni geliştirilen bir teknolojiyi tanıtmayı amaçlıyoruz. Ses ve görüntünün bilgisayarınız ve HD Televizyonunuz ya da HD Projektörünüz arasında bağımsız bir şekilde aktarımını sağlayan bir teknolojiden..
Hayatınızı kolaylaştıran, kullanımı kolay, ve eğlenceli ICREON Kablosuz Görüntü Aktarıcı sayesinde artık keyfinizi bozmadan bilgisayarınızın ekran görüntüsünü bir TV alıcısına ya da projektöre kablosuz olarak aktarabileceksiniz.







Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. ICREON Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı ürünü ve diğer Kablosuz Aktarıcılar ürünlerinin fiyatlarını ve çeşitlerini online alışveriş sitemizin End. Elektronik Malzeme kategorisi altında bulunan Görüntü ve Ses Cihazları / Kablosuz Aktarıcılar kategorisinde görebilir, piyasa fiyatından, online olarak satın alabilirsiniz.
Kablosuz Aktarıcılar ürünlerinin tüm çeşitlerinde kampanyaları takip ederek uygun fiyatlardan yararlanmanın fırsatını yakalayabilirsiniz. End. Elektronik Malzeme kategorisindeki Görüntü ve Ses Cihazları ürünlerinin fiyatları piyasa fiyatları araştırılarak oluşturulmuştur. Hemen satın al butonu ve üyeliksiz alışveriş yapma imkanı ile güvenli alışverişler dileriz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ICREON Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı ICREON ICREON Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı ürününü ve Kablosuz Aktarıcılar kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. ICREON
ICREON Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.