VGA Görüntü Aktarıcı

VGA Görüntü Aktarıcı

Satış Fiyatı
6.668,00 TL
(Kdv Dahil)
Marka
Stok Kodu
KX 1100
Fiyat
170,80 USD + KDV
*807,57 TL den başlayan taksitlerle!!
Beğendiyseniz bu ürünü sosyal medyada paylaşın!
Ücretsiz Kargo İmkanı
1.500 TL ve üzeri
Kapıda Ödeme Avantajı
Kapıda ödeme yapabilirsiniz
Güvenli Alışveriş
256Bit SSL Sertifikası
Taksit Seçeneği
Kredi Kartı ile Güvenli Ödeme

VGA Görüntü Aktarıcı


VGA Görüntü Aktarıcı Bilgileri

VGA, video ve stereo audio sinyallerini Max. 300m mesafeye kadar tek UTP cat5e/6 kablo üzerinden yapar.
Farklı UTP kablo boylarında GAIN ve PEAK adaptasyon ayarları ile en iyi verim alınır.
GAIN: Parlaklık ayarı
PEAK: Kayma ayarı.
Max 1920x1200 çözünürlük desteği.
Sabit birimde çift çıkış: 1 x VGA çıkışı yerel bölge için, ayrıca 1 x UTP çıkışı uzak bölge için.
Monitorler, projectörler, HDTV, ve flat paneller ile sorunsuz çalışır. 

VGA Görüntü Aktarıcı Özellikleri

 VGA UTP Extender 1X1 with Audio cihazınız yerel gösterimlerde ve uzak noktalara görüntü taşınmasında ideal çözüm sunar. Cihazınız ayırıcı ve uzatıcı olarak iki görevi aynı anda yapar. Girilen VGA ve Audio sinyallerini yerel ve uzak noktadaki görüntü birimlerine aynı anda (gecikme olmaksızın - simultane) olarak iletir. Alıcı cihaz, Cat5 x1 kablo ile vericiden sinyalleri alarak görüntü birimine aktarır. Tüm bu işlemler maliyetleri en uygun olan kablolama sistemleri CAT-5e/6 ile tam fonsiyonlu olarak tamamlanır ve VGA görüntü sinyalinin 300Metre mesafeye kadar iletilmesini sağlar. Cihaz, görüntülü sunumlarda, ve gösteri uygulamalarında çözümler sunduğu gibi güvenlik, data merkezi kontrolleri, bilgi işlem sistemleri,konferans salonları, okul ve şirketler gibi birçok alanda çözümler sunar.
Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. VGA Görüntü Aktarıcı ürünü ve diğer Görüntü Aktarıcılar ürünlerinin fiyatlarını ve çeşitlerini online alışveriş sitemizin End. Elektronik Malzeme kategorisi altında bulunan Görüntü ve Ses Cihazları / Görüntü Aktarıcılar kategorisinde görebilir, piyasa fiyatından, online olarak satın alabilirsiniz.
Görüntü Aktarıcılar ürünlerinin tüm çeşitlerinde kampanyaları takip ederek uygun fiyatlardan yararlanmanın fırsatını yakalayabilirsiniz. End. Elektronik Malzeme kategorisindeki Görüntü ve Ses Cihazları ürünlerinin fiyatları piyasa fiyatları araştırılarak oluşturulmuştur. Hemen satın al butonu ve üyeliksiz alışveriş yapma imkanı ile güvenli alışverişler dileriz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
VGA Görüntü Aktarıcı upTech VGA Görüntü Aktarıcı ürününü ve Görüntü Aktarıcılar kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. KX 1100
VGA Görüntü Aktarıcı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.