Quick 861DE Sıcak Hava Üflemeli Havya

Quick 861DE Sıcak Hava Üflemeli Havya

Satış Fiyatı
14.649,70 TL
(Kdv Dahil)
Marka
Stok Kodu
861DE
Fiyat
379,00 USD + KDV
*1.774,24 TL den başlayan taksitlerle!!
Beğendiyseniz bu ürünü sosyal medyada paylaşın!
Ücretsiz Kargo İmkanı
2.000 TL ve üzeri
Kapıda Ödeme Avantajı
Kapıda ödeme yapabilirsiniz
Güvenli Alışveriş
256Bit SSL Sertifikası
Taksit Seçeneği
Kredi Kartı ile Güvenli Ödeme

861DE Sıcak Hava Üflemeli Havya

QUICK 861DE

 

 

Özellikler

1. 3 ayrı çalışma kanalı mevcuttur. CH1; CH2 ve CH3 olarak adlandırılır. Cihazın ön kısmındadır ve bunların herbirisi için ayrı ayrı sıcaklık ve hava akış hızı ayarı yapılabilir.

2. Şifre korumalıdır ve tuşları kilitleme özelliği mevcuttur.

3. El tutamağı standından alındığında set edilmiş değer neyse orada çalışmaya otomatik olarak başlar. Eğer el tutamağı standına geri konursa bu durumda uyuma moduna geçmeye başlar. Sıcak hava akışı rezistansa zarar gelmemesi için yavaş yavaş kendisini durdurur.

4. Otomatik uyku modu özelliği mevcuttur. Uyku durumunda da ilgili sıcaklık ve hava akış değerleri ayarlanabilir.

5. Kapalı devre sensörü. Sıcaklık, sıfır voltaj tetikleme modları ile kontrol edilebilir ve hava akışından etkilenmeyen, rahatça, doğru ve kararlı olarak ayarlanabilir.

6. Çok güçlü ve hızlı ısıtma.

7. Bu çok amaçlı ünite fırçasız girdap bir motora sahip olup motor ünitenin iç kısmında yer alır. Bu motor sayesinin oldukça geniş bir hava akış ayar aralığı vardır ve kademesiz olarak ayar yapılabilir.

Teknik Değerler

 

 

Çıkış Gücü

1200W

Çalışma Gerilimi

220V 50/60HZ

Sıcaklık Ayar Aralığı

100℃-500℃

Hava Akış Hız Ayar Aralığı

6-200 l/dakika

Ünite Ölçüsü

188 x 245 x 135mm

Ünite Ağırlığı

3.65kg

 

 

Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 861DE Sıcak Hava Üflemeli Havya ürünü ve diğer Sıcak Hava Üflemeli Havya ürünlerinin fiyatlarını ve çeşitlerini online alışveriş sitemizin End. Elektronik Malzeme kategorisi altında bulunan Havya - Lehim/Sıcak Hava Üflemeli Havyakategorisinde görebilir, piyasa fiyatından, online olarak satın alabilirsiniz.
Sıcak Hava Üflemeli Havya ürünlerinin tüm çeşitlerinde kampanyaları takip ederek uygun fiyatlardan yararlanmanın fırsatını yakalayabilirsiniz. End. Elektronik Malzeme kategorisindeki Havya - Lehim ürünlerinin fiyatları piyasa fiyatları araştırılarak oluşturulmuştur. Hemen satın al butonu ve üyeliksiz alışveriş yapma imkanı ile güvenli alışverişler dileriz.


 

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Quick 861DE Sıcak Hava Üflemeli Havya Quick Quick 861DE Sıcak Hava Üflemeli Havya ürününü ve Sıcak Hava Üflemeli Havya kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. 861DE
Quick 861DE Sıcak Hava Üflemeli Havya

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.