Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım

Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım

Satış Fiyatı
151,20 TL
(Kdv Dahil)
Marka
Stok Kodu
ELK001
Fiyat
126,00 TL + KDV
*18,31 TL den başlayan taksitlerle!!
Beğendiyseniz bu ürünü sosyal medyada paylaşın!
Ücretsiz Kargo İmkanı
1.500 TL ve üzeri
Kapıda Ödeme Avantajı
Kapıda ödeme yapabilirsiniz
Güvenli Alışveriş
256Bit SSL Sertifikası
Taksit Seçeneği
Kredi Kartı ile Güvenli Ödeme

Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım


  • Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım
  • Elektrikli ve elektronik ekipmanların bakım maliyetlerini belirgin şekilde düşürür.
  • 10.000 V?a kadar çalışan ekipmanlarda kullanılabilir.
  • Yalıtkanlık direncinin tesirini 100% arttırır.
  • Nemi 100% dışarıya atar.
  • Kısa devre oluşumunu engeller.
Kullanım
NANOPROTECH Elektrik, dünyada suyu ve nemi 100% dışarı atabilen tek üründür. Nemden dolayı arızalanan elektrikli ekipmanları sökmeden onarımını yapar. Elektrik kaçaklarına ve yalıtkanlık yetersizliklerine karşı etkin bir koruma sağlar. Oluşturduğu güçlü ve görünmez nano koruyucu tabakasıyla, evsel ve endüstriyel alanlarda kullanılan tüm elektrikli ve elektronik ekipmanlarda güvenilir bir koruma sağlar. Ekipman suyun altına yerleştirilmiş olsa bile etkin koruma özellikleri aynı etkinlikdedir. Elektrikli ekipmanların ömürlerini etkin şekilde arttırır.

Kullanım Şekli
İyi havalandırılmış ortamda -20C ile +35C arasındaki sıcaklıklarda uygulama yapılması tavsiye edilir. Kullanımdan önce kutuyu iyice çalkalayarak uygulama alanına 20-30 cm. mesafeden püskürtülmesi yeterlidir. 10 dakikanın sonunda düzgün bir koruyucu nano tabaka oluşmaya başlayacaktır. Gerektiğinde, fazlalığını alabilirsiniz. Ürünün etkinliği 24 saat sonunda maksimum seviyeye ulaşır.

Güvenlik Önlemleri
Sprey kutusu, +50C üstündeki sıcaklıklara ve direkt güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Açık aleve, sıcak objelere ve üzerinde elektrik enerjisi bulunan ekipmana uygulanmamalıdır. Çocukların ulaşamayacığı yerde muhafaza ediniz. İyi havalandırılmış alanda kullanılması tavsiye edilir. Göze temas ettiğinde bol suyla yıkanması, cilt temasında ise sabun ve suyla yıkanması tavsiye edilir. Ürünlerimiz ozon tabakasına zarar vermez.

Tüketim
Bir sprey kutusu yaklaşık olarak 2 metrekare alanı kaplar. Ürün, tavsiye edildiği şekilde saklanır ve uygulanır ise koruyucu etkisini kullanımını müteakiben en az 1 yıl boyunca korur.

İçeriği
Yüksek derecede rafine edilmiş mineral yağ, antikorozyonel katkı maddeleri, antioksidanlar, naften hidrokarbonlar, NANOPROTECH Formülü, hidrokarbon püskürtücü.

Üstün nanoteknoloji araştırma ve geliştirme teknolojileri tabanlıdır.

Raf Ömrü: 5 yıl
Ürün Hacmi: 210ml

Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım ürünü ve diğer ürünlerinin fiyatlarını ve çeşitlerini online alışveriş sitemizin End. Elektronik Malzeme kategorisi altında bulunan Temizleme Spreyleri / kategorisinde görebilir, piyasa fiyatından, online olarak satın alabilirsiniz.
ürünlerinin tüm çeşitlerinde kampanyaları takip ederek uygun fiyatlardan yararlanmanın fırsatını yakalayabilirsiniz. End. Elektronik Malzeme kategorisindeki Temizleme Spreyleri ürünlerinin fiyatları piyasa fiyatları araştırılarak oluşturulmuştur. Hemen satın al butonu ve üyeliksiz alışveriş yapma imkanı ile güvenli alışverişler dileriz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım Nanoprotech Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım ürününü ve Temizleme Spreyleri kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. ELK001
Nemden Sudan Asitten Koruyan Sıvı Elektrik Yalıtım Spreyi - Süper Yalıtım

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.